Háztartási berendezéseket véd a házi vízlágyító

Tiszta víz
Tiszta víz

A vízlágyító készülékek különböző kapacitásúak. Egyáltalán nem mindegy, hogy mekkora mennyiségű vízről van szó, amit az adott ház felhasznál. A házi vízlágyító készülékeket a leggyakrabban azok vásárolják, akik radiátorokat vagy padlófűtést használnak.

Természetesen, a kazánokban sem okoz dugulást a lerakódott vízkő. Az már csak egy kellemes plusz, hogy a csempe és a csaptelepek nem lesznek vízkőtől foltosak, a ruhákhoz nem kell öblítő, de a mosószerből és a tusfürdőből, valamint hajsamponból is kevesebb kell, ha lágyabb a víz, a bőr sem szárad annyira ki.

Ugyanis a házi vízlágyító mindezt egy egyszerű eljárással megoldja. A mosógépről és a vasalóról, valamint a villanybojler melegítőjéről nem is beszélve. Munkatársaink szívesen adnak útmutatást, hogy kinek milyen házi vízlágyító a legmegfelelőbb.

Ez az ország különböző területein is eltérő, hiszen a víz keménysége nem mindenütt egyforma. Erre vonatkozóan térkép is elérhető, ha esetleg valaki nem tudja, hogy azon a vidéken, ahol lakik, milyen a víz keménysége.