Hasznos sporttáskák a kollégáknak

Sporttáskák

A beszerzési részleg évről-évre többször is szembesül azzal, hogy valami újat és hasznosat keressen a munkatársak megajándékozására. Az elcsépelt ajándékokat mindenki kerülni szeretné, de nem akar olyat választani, ami teljesen idegen a munkatársainak.

Az egyik remek ötlet, amit nagyobb ajándékozás alkalmával bevethet, a sporttáskák. Ezek nemtől és kortól függetlenül hasznosíthatóak, ugyanakkor logózhatóak is. Nem biztos, hogy egy logózott pólót vagy sapkát felvenne a kolléga a munkahelyén kívül is, de a táska az más.

Akár a hétköznapi dolgok intézéséhez is szívesen használja az ember, nem zavarja, ha feliratok vannak rajta. Hiszen melyik sporttáskán nincsenek? Ha úgy dönt, hogy a sporttáskák közül rendel a kollégáknak a következő összejövetel alkalmából egyet-egyet, akkor figyeljen arra, hogy lehetőleg semleges színt válasszon vagy olyat, ami harmonizál a vállalat logójának színeivel.

Ha például lila-fehér a fő szín, akkor érdemes a lilát választani, hiszen a sporttáskák esetében a fehér nem szerencsés, hiszen könnyen koszolódik.