A gumis lepedő 180×200 jól rögzíthető

Gumis lepedő 180×200

Nem túl kellemes arra ébredni, hogy teljesen összegyűrődött alattunk a takaró. Mivel ma már létezik megoldás erre a problémára, ezért érdemes próbát tennünk a Lily Home weboldalán kapható termékekkel. A gumis lepedő 180×200 igen egyszerűen rögzíthető, és biztosan nem fog elmozdulni alólunk akkor sem, ha éjszaka sokat forgolódunk.

A rugalmas anyag szinte bármilyen ágyra ráhúzható. A gumis lepedő 180×200 megvédi az ágyat a szennyeződésektől, ezért a matracunk egészen sokáig marad majd tiszta. Nem kell olyan sokat foglalkoznunk az ágyazással sem, tehát reggelente ezzel időt is tudunk spórolni.

Persze fontos, hogy mindegyik sarokba jusson elegendő anyag, mert a gumis lepedő 180×200 csak így fog a helyén maradni. A pamut anyag légáteresztő tulajdonsággal bír, tehát a befülledéstől sem kell tartanunk.

A tisztítás nem jelent nehézséget, mert a textília nyugodtan berakható a mosógépbe. Bár a vasalás nem mindig könnyű, de egy kis igyekezettel megtanulható. A webshopban a termék többféle típusban és színárnyalatban vásárolható meg.