A gépszállítás bármikor igényelhető

Gépszállítás
Gépszállítás

Manapság nem számít meghökkentőnek az, ha egy autó működése hirtelen felmondja a szolgálatot. Azonban ez a meghibásodás nem csupán akkor fordulhat elő, amikor valaki a garázsból indulna ki, hanem az országút kellős közepén is, ezért még gépszállítás is szükséges lehet.

Nos, ilyen helyzetekben valóban jogos a pánikba esés, hiszen több mint valószínű, hogy a közelben nincs szerviz, sőt, a forgalom is akadályozva van. Az autómentő gépszállítás az év bármelyik napján igényelhető, megállás nélkül, azaz 0-24 óráig.

Ez az ünnepeket sem zárja ki. Ezt a szolgáltatást ismerve, bármelyik sofőr nyugodt lélekkel ülhet be autójába, hiszen ha valóban leállna a jármű, a gépszállítást végző cég hamar megérkezik. Magyarország egyik legismertebb ilyen csapata az Autómentés112. Az elérhetőségük megtekinthető a www.automentes112.hu honlapon is.

A gépszállítás természetesen nem csupán a bajba jutott, tönkre ment autókon segít, hanem bármilyen szituációban lehet őket igényelni, például külföldről való kocsivásárlás esetén is, ha a járgány még nincs a forgalomba beíratva.