Fontos a rendszeres nőgyógyászati ultrahang vizsgálat

Fontos a rendszeres nőgyógyászati ultrahang vizsgálat mindenkinek
Fontos a rendszeres nőgyógyászati ultrahang vizsgálat mindenkinek

Egy terhesség alatt, minimum 4 ultrahang vizsgálat szükséges. Az első nőgyógyászati ultrahang vizsgálat a terhesség 12-13 hetében, a második a 18. héten, a harmadik a 28. és a negyedik a 38. héten történik.

Az ultrahang segítségével, a várandós kismama rengeteg mindent megtudhat születendő gyermekéről: nemét, súlyát, láthatja magzata szívverését. A pontos eredmények érdekében, nagyon fontos a nőgyógyászati ultrahang készülék minősége, műszaki állapota.

Az Unicorp Biotech Kft. forgalmaz Magyarországon használt ultrahang eszközöket is, amelyeket kizárólag Nyugat-európai országokból szerez be. Ezekben az országokban 4-5 év után cserélik a műszereket, az orvosi technológia gyors fejlődésének köszönhetően.

A gépek eladás előtt, minőségellenőrző teszten esnek át, amelyeket egy orvosból és szakemberekből álló csoport végez. A cég biztosít 2 hét díjmentes tesztelést a vásárlás előtt, valamint megfelelő szervizháttérrel rendelkezik, így vállalja a nőgyógyászati ultrahang készülékek karbantartását is.