A fémpolc mindennapos használatra

Fémpolc

A fém megmunkálásával széleskörű termékkínálatot hoztak létre. Ilyen például a nagy népszerűségnek örvendő fémpolc. Az eredeti származási helye Anglia, méretezése pedig a hagyományoknak megfelelően, collban történt.

Magyarország a termékek gyártásába 1960-ban kapcsolódott be, viszont a méretek megjelölésénél már metrikus mértékegység rendszert használtak. A kellékeket nemcsak az iparban és a kereskedelemben, hanem a háztartásokban is nagy előszeretettel vették igénybe.

A fémpolc nagy előnyei közé tartozik például, hogy hosszabb az élettartamuk, nehezebben kopnak, illetve deformálódnak a más alapanyagokból előállított tároló rendszerekhez viszonyítva. Nagyon egyszerű a tisztán tartásuk, könnyen lemoshatóak akár a csavaros, akár a csavarmentes változatok egyaránt.

A méretük bármikor megváltoztatható a konzoloknak köszönhetően. Egyszerűen elmozdíthatóak helyükről, így áthelyezésük vagy elszállításuk nem jelent túl nagy gondot a tulajdonos számára, ezért mindenképp érdemes beszerezni egy ilyen remek terméket.