Falmatrica fa matt felülettel

Falmatrica fa

Időnként mindnyájunkban felmerül a vágy, hogy kidekoráljuk az otthonunkat. A falmatrica fa nem okoz csalódást, a remek minőségének köszönhetően, tehát érdemes tenni vele egy próbát. Üvegszálas és fűrészporos tapéta esetében is lehetséges a válogatás a Matricasziget oldalán.

A Wall Art-fóliából készített termékek matt felülettel rendelkeznek, ezért villanyfénynél sem fogják bántani a szemünket. A falmatrica fa összesen kétféle módszerrel ragasztható fel, tehát alaposan el kell olvasni a tájékoztatót.

Ha az egyszerűbb eljárást választjuk, akkor először vegyünk méretet a jelölések elhelyezéséhez. Az átlátszó fóliával fedett felületnek kell alul lennie. Ezután szükségünk lesz egy egyenletes műanyag lapra a simításhoz. A hordozófólia lehúzása után történik a falmatrica fa illesztése, illetve egyengetése.

Az a legjobb, ha a simítás során középről indulunk és a szélek felé haladunk. Ha nagyon rosszul sikerült a ragasztás, akkor egy hajszárító segítségével melegítsük fel a gyűrődött részt és húzzuk a helyére.