Elengedhetetlen tartozék a menta szirup

Menta szirup
Menta szirup

Magyarországon igen ismert az Eldorado nevű forgalmazó, amelyik évek óta árusítja az igazán fontos báreszközöket és alapanyagokat, amelyekre rengeteg vendéglátó-ipari cégnek szüksége van. Ilyen például a közkedvelt menta szirup is, amelyik kétségtelenül az idei nyár egyik legkedveltebb alapanyaga. Ennek oka mindenképp abban rejlik, hogy a nagy melegben sokan előszeretettel döntenek a klasszikus mentás limonádé hűsítő mellett, amely sokkal egyedibbé tehető ennek az ízesítőnek köszönhetően.

Emellett a menta szirup kifogástalanul megfelel akkor is, amikor a mixer az alkoholt tartalmazó mojitot akarja elkészíteni, vagy épp ennek az alkohollal nem rendelkező változatát szeretné megteremteni. A minőséget garantálja a tény, hogy a menta szirup háromfajta mentalevélből készül el, így biztosítva az egyedi ízt.

Ez semmiképp sem tartalmaz káros színezékeket és adalékokat. A színvonalat az is igazolja, hogy igazán egészséges, ami a friss mentaleveleknek köszönhető. A menta szirup megvásárolható a www.eldoradosyrup.com oldalon.