Dual SIM okostelefon minden mennyiségben

Dual SIM okostelefon
Dual SIM okostelefon

A Puremobile egy csakis Kínában legyártott mobiltelefonokat forgalmazó internetes áruház. A termékek túlnyomó többsége dual SIM okostelefon, amelynek nagy előnye az, hogy egyszerre akár két telefonhálózat kártyájával is képes üzemelni, tehát gyakorlatilag alkalmas két telefon helyettesítésére.

A kínai gyártmányú készülékek egyébként teljes mértékben megfelelnek a magyar piac elvárásainak, hiszen áruk nagy átlagban kedvezőbb, mint más, populárisabb márkájú mobiloknak, viszont tudásban képesek felvenni a versenyt a nyugati gyártmányúakkal szemben.

Az összes raktáron lévő dual SIM okostelefon magyar nyelvű menüvel is rendelkezik, valamint többségükre 12 hónapos, egyesekre pedig akár kétéves garancia is érvényes.

A jótállás csak olyan esetekben alkalmazható, amikor egy adott készülék meghibásodása a rendeltetésszerű használat mellett következett be. A honlapról történő rendelés igencsak egyszerűen lebonyolítható, egy dual SIM okostelefon megvásárlásához mindössze néhány könnyű lépést kell követni.