Creative Play, a játékos színvilág

Creative Play

A divatdiktátorok és tervezők mellett, az egyszerű emberek is egyre több ötlettel állnak elő, ami a megjelenésüket illeti. Még ha nem is tudjuk megvalósítani a gondolatainkat, de érdemes a saját ízlésünk alapján megválasztani a kiegészítőinket. A Creative Play is azt a célt szolgálja, hogy legyünk merészek és bátrak, ami a körömfestést és díszítést illeti.

Időnként vágyunk valami új hangulatra, ezért frizurát váltunk, új ruhákat vásárolunk és kipróbáljuk magunkat új területeken. A sort folytathatjuk a körmeinkkel, mert a CND gyártó új vívmánya a kreativitásra építve megalkotta a játékos, olykor vicces, feltűnő és ötletes körömlakkot, amelynek lényege a változatos textúrákban és mintázatokban rejlik.

A Creative Play segítségével kitörhetünk az unalmas színek világából, és minden eddiginél jobban kifejezhetjük általa a gondolatainkat, érzéseinket és véleményünket. Nemcsak modern, de az egészségünkre sem jelent veszélyt, ugyanis mentes számos káros összetevőtől, ami a modern korban igazán előnyös.