Caprice, a német cipőmárka

Caprice cipő

Sok cipőmárkának az otthona a németországi Pirmasens. Innen indulnak a cipők útjukra a boltokba, végül pedig a viselőkhöz. A Caprice sincs másként ezzel. Az 1990-ben alakult márka a kényelmet és a divatot célozta meg, amit a szlogen is mutat „Walking on air”, vagyis levegőn járni.

Ezt bizonyítja az is, hogy egyedileg fejlesztett, nemzetközileg szabadalmozott, vagyis levédett technológiákat alkalmaznak a cipők elkészítéséhez. Minden nő talál megfelelőt, ugyanis gyártanak bokacsizmát, csizmát, szandált, sneakert, utcai és még balerina cipőket is. A Caprice kizárólag minőségi alapanyagokból dolgozik, mint például a bőr.

Fél méretek is jelen vannak a szabadalmazott kényelmi technológiákkal együttesen. A talpbetétek a légbuborékok miatt jobb levegőztetést biztosítanak és kényelmesebb a párnázottsága miatt, ami a hosszadalmas járást könnyíti meg és segíti a lépések terhének eloszlását. Minél tovább hordja a cipőt valaki, annál jobban szeretni fogja, hogy aztán örökre szívébe zárja a márkát. Akik szeretik a kényelmet és a divatot, azoknak készül a Caprice.