A Byas Eye Lifter szemráncok kezelésére

Byas szemránckrém

Az öregedés jelei mindenkinél előbb-utóbb megjelennek, mégpedig az arcon lesz először látható. A Byas szemránckrém és kezelő hatásai a szem alatti táskák ellen az egyik legmegfelelőbb termék lehet. A Byas Eye Lifter mindennapos használatával kíméletesen, illetve természetes módon tűnnek el a szem környéki mimikai ráncok, és még a sötét karikák ellen is tökéletes lesz.

Egyszóval bőrmegfiatalító hatással is rendelkezik. A szemkörnyékápoló krémek gyorsan felszívódnak a bőrbe, a legtöbb esetben semmilyen illatanyagot nem tartalmaznak, ezáltal nem kell félni a bőr irritációjától. Arra, hogy miként helyezi fel, nagyon oda kell figyelni. A szemránckrém felhelyezésénél fontos, hogy finom, ütögető mozdulatokkal juttassa a bőrére, mivel így nem alakulnak ki újabb ráncok. Reggel és este egyaránt használható, viszont még az arckrém előtt kell felvinni.

A Byas Eye Lifter a könnyzacskók duzzadtságát csökkenti, egyaránt kezeli a mélyebb, illetve a felületi ráncokat, megszünteti a szem alatti sötét karikákat és a reggeli táskákat. Használatát érdemes minél hamarabb elkezdeni.