Az UV lámpa kötelező a körömépítéshez

UV lámpa

A műköröm építés egyik legfontosabb kelléke, ami megköti a zselét. Ez az eszköz lehet a LED vagy UV lámpa, bármelyiknek a hiányában nem is szabad hozzáfogni a munkához, hiszen a zselék levegőn nem száradnak. Az mindig kérdés, hogy melyik a legjobb, mert mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya.

A vélemények megoszlanak, sok szakember használja mindkettőt. Hogy a dilemma megoldódjon, ma már kapható mindkettőnek a hibridje, vagyis az UV/LED lámpa. Az UV lámpa az olyan tulajdonságainak köszönhetően, mint a magasabb fénykibocsájtási szög, az alkalmassága bármilyen típusú zselé és gél lakk kötésére, valamint a villám köttetéshez, kötelező eszközévé tette a műkörmös szalonoknak.

A gellakk.com webáruházban a kiváló minőségű UV lámpa típusok nagyon jó áron megvásárolhatóak. A már ismertetett kiváló tulajdonságokon túl, a szép dizájn is jellemzi ezeket a termékeket, így nemcsak egy elengedhetetlen eszköz, hanem remek dísze is lesz a szalonnak, lakásnak. Az UV lámpára 12 hónapos garancia szól.