Az ultrahangos hidegpárásító nyugodt alvást biztosít

Ultrahangos hidegpárásító

Az ilyen berendezés beszerzése rendkívül fontos, hiszen általa a levegő kellemesen nedves lesz. Az ultrahangos hidegpárásító a lakásában tökéletesebbé teheti a légkört. Ha belecsöpögtet 1-2 csepp illatosító szert, akkor az olyan érzés, illetve illat lehet, mintha valamilyen gyógykúrán venne részt. A köhögés ellen is hatékonyan tehet ezzel az eszközzel. Úgy működik, hogy a pára nedvesíti a légcsövet, ezáltal csökken a köhögési inger.

Az ultrahangos hidegpárásító működtetésével a bőr nem szárad ki, és az arc is kevésbé ráncosodik. Segít a különböző köhögő rohamok elkerülésében, ugyanis szinte azonnal megoldja a légúti problémákat. Sőt, a nyálkahártyára is jótékony hatással van. Az ilyen esetekben a meleg elven működő termék egyébként sem jó, mert az esetleg gégeduzzanatot okozhat, ami megemeli a fulladás veszélyét. Az ultrahangos hidegpárásító berendezés, ha jobban belegondol az ember, nem túl drága befektetés. Vagyis ha kiszámolja, hogy mennyiért vásárolhatja meg, és mennyit költene egy esetleges betegség esetén gyógyszerre, akkor mindenképp azt kell mondani, hogy megéri a pénzt. A SENCOR SHF 910BL kialakításának köszönhetően illeszkedik a szobanövények közé. Hideg párát termel a készülék. Az üzemideje egyetlen feltöltéssel 7 óra. A működését tekintve rendkívül halk, így senkit sem zavar. A SENCOR SHF 910BL ideális megoldás a háló vagy a gyerekszobába.

Automatikusan kikapcsol, ha a tartálya kiürül. A páramentesítés teljesítménye fokozatonként szabályozható. A termék maximum 20 négyzetméter alapterületű helyiségbe felel meg. LED-es kijelzővel van ellátva, így a vízszint mindig látható lesz. A tápkábel hossza 185 cm. A víztartályának térfogata 2,2 liter. A webáruházak termékpalettáján rengeteg darabot megtalálhat, azok egyikével biztosan jól járhat. A SENCOR SHF 910BL típusú termékkel otthonában kellemesebb környezetet teremthet. Többféle méretben találhatja meg akár a hagyományos üzletekben is. A teljesítménye változó, ezt a helyiség mérete alapján határozhatja meg leginkább.