Az Orion távirányító könnyen pótolható

Orion távirányító
Orion távirányító

Manapság már talán kevés ember tudja elképzelni az életét tévézés nélkül és azt lehet mondani, hogy a dobozt bámulni abszolút nem szégyenletes dolog, hiszen még az értelmiségi személyek is ilyen úton értesülnek különféle hírekről. Az Orion televíziók számos lakás részét képezik, a műsorok közötti kapcsolgatást pedig egy Orion távirányító készülékkel végzik el.

Régen azonban ez nem volt így. Az előző évtizedekben – a mai világban ez már mulatságosnak tűnik – a pihenésre vágyakozó egyénnek fel kell állni a fotelből és oda kellett sétálni, hiszen akkor még nem létezett Orion távirányító. Azok a gombok, amelyek a csatornák közötti váltásra szolgáltak, a televízión helyezkedtek el. Nos, ez a XXI. században már elképzelhetetlennek tűnik.

Előfordul olyan helyzet is, amikor a régi idők mintájára, erőt kell gyűjteni ahhoz, hogy egy másik adó műsorát lehessen nézni. Természetesen távirányító meghibásodásról van szó, azonban nem kell megijedni, hiszen újat be lehet szerezni a www.taviranyi.to weblapról is.