Az olvasás rajongóinak kell egy „Második esély”

Második esély

Maya Banks korunk egyik kiemelkedő írója, aki már számos sikerkönyvvel gazdagította az amerikai és egyben a világirodalmat. Legújabb alkotásával, a „Második esély” című könyvével újra sikerült belopnia magát az olvasók szívébe. A történetet egy nagysikerű akció-thriller mozifilmhez hasonlíthatjuk, ami időnként egy-két erotikus és romantikus jelenettel is meg van fűszerezve.

Természetesen az olvasás rajongóinak a könyv sokkal kellemesebb élményt nyújt, hiszen a szerző fogalmazásmódja, történet-leírása, a szereplők karakterének a megformálása egyaránt élvezhetővé teszik a művet. A „Második esély” című könyv most a Cor Leonis könyváruház internetes felületéről mindössze 2.242 Forintért megvásárolható.

Bizonyára egy olyan ismerőse, aki rajong Maya Banks munkásságáért, méltányolni fogja, ha a „Második esély” ott szerepelhet majd a könyvtárában. Akinek a pozitív kritikák ellenére is kétségei vannak a könyvvel kapcsolatosan, az említett oldalon beleolvashat, így ízelítőt kaphat a műből és nem fog zsákbamacskát vásárolni.