Az exide akkumulátor átment a teszteken

Exide akkumulátor

Munkagépek, személyautók, kisteherautók esetén is minőségi megoldást jelent. Az Exide akkumulátor forradalmi technológiákkal érte el a csúcskategória megérdemelt pozícióját.

Mivel folyamatosan nagy igénybevétel alatt áll, azért nem szabad megsérülnie. Ezt úgy érték el, hogy egy teljesen zárt borítást kapott. Az autót rengeteg rázkódás éri, még egy tökéletes felfüggesztés esetén is. Az a vibráció nem árt az Exide akkumulátor használatának. Az aktív anyag nem fog lehullni, ezért a töltöttségi szintjüket stabilan megtartják. Egy ilyen alkatrésznek végzetes lehet, hogyha a nedvesség bekerül a borítása alá. Mivel teljesen vízálló, ezért ez a hibalehetőség sem áll fent.

Elsősorban a gyújtáshoz kell megfelelő energia, ezért úgy fejlesztették ki, hogy a téli időjárás sem fogja tönkretenni, még akkor sem, ha napokon keresztül nem volt beindítva és csak állt a hidegben ez idő alatt. Ha Exide akkumulátort használ, akkor nyugodtabban fog a volán mögé ülni, mert nem kell tartania attól, hogy cserbenhagyja a jármű.