Az esküvői zenész a hangulatfelelős

Esküvői zenész
Esküvői zenész

Hogyha szeretnénk, hogy az esküvői vendégsereg (és a zenész is) jól érezze magát, akkor szükséges olyan hangulatot biztosítani, amely mindenki számára kellemes. Persze ez nem egyszerű feladat, mivel minden ember más- más értékrendszerrel és igényekkel rendelkezik, így nem egyszerű mindenkinek a kedvére tenni. Ezért is fontos, hogy a zene minél változatosabb legyen, ezért lehet jó választás egy esküvői zenész, mivel a hangulat főként a zenétől és annak előadási módjától függ. Fontos, hogy a zenész, akit választani fogunk, széleskörű repertoárral rendelkezzen, melyben jelen vannak úgy a mulatós slágerek, mint a romantikus slágerek, a keringő és a csárdás is.

Egy másik nagyon fontos dolog, hogy a stílus es a dalok melyeket kiválasztunk, megfeleljenek számunkra, de ezek kiválasztásánál mindenképp vegyük figyelembe a vendégek igényeit is és törekedjünk arra, hogy a dalok minél változatosabbak legyenek, és mindenki örömét lelhesse benne.

Egy jó esküvői zenész odafigyel a vendégek igényeire és igyekszik mindegyiket teljesíteni, ezért általában a megrendelő kérésére hajlandóak új, számukra addig ismeretlen dalokat is betanulni és lejátszani, mindezt azért, hogy az ifjú pár számára felejthetetlenné és tökéletessé tegyék a nagy napot. Az utóbbi időben egyre elterjedtebbé válik az a szokás is, miszerint az esküvői zenész a zenélés mellett különböző show elemekkel is megörvendezteti az ifjú párt és a násznépet, ilyen elemek például a különböző fény effektek, a füstgép vagy a buborékfújó