Az elektromos fűtés fűt is még szárít is

Gyorsan felfűti a helyiséget

Egy klasszikus fürdőszobában általában van törölközőszárító is, ami azért hasznos, mert egyszerre biztosít kellemes hőmérsékletet és szárítja a vizes törölközőt vagy egyéb kisebb ruhaneműt. Erre a célra tökéletesen megfelel az elektromos fűtés, hiszen bátran be lehet szerelni a fürdőszobákba, mivel elektromos védettséggel rendelkezik és nem okoz gondot, ha ráfröccsen a víz.

Könnyen fel lehet szerelni akár házilag is és mivel többféle méretben kapható, minden fürdőszobába lehet megfelelő típust találni a kínálatunkban.

Az elektromos fűtés védve van a túlmelegedéstől, csendes a működése, ráadásul időzíthető, hogy az Ön kényelmét a leginkább kielégítse. Ha a helyiség hőmérséklete lecsökken egy beállított érték alá, akkor kapcsol be a radiátor, jelentős energiát takarítva meg ezzel.

Ha korszerűen akarja felszerelni a fürdőszobát, akkor olyan megbízható elektromos fűtés áll rendelkezésére, amit vizes környezetben is teljes biztonságban használhat és nemcsak fűteni tud vele, hanem szárítani is.