Az acélbetétes bakancs óvja a lábakat

Acélbetétes bakancs
Acélbetétes bakancs

Építkezések során, legyen az egy ház felhúzása vagy éppen panel felépítése, a munkásoknak nagy figyelmet kell fordítaniuk a védelemre. A szükséges sisak, kesztyű és felső mellett, elengedhetetlen az acélbetétes bakancs is, ami mindig védi az ember sarkát, talpát és lábujjait is.

Aki már több évtizede dolgozik ezen a területen, az tudja, hogy temérdek esetben baleset történt volna akkor, ha nincs az adott személy lábán ez a védelmet nyújtó felszerelés. Az acélbetétes bakancs, ahogy a neve is mutatja, speciális kialakításával tompítani tudja a lábra eső tégla, gerenda vagy más eszköz ütését, ami miatt az nem lesz negatív hatással erre a testrészre.

Egyes cégeknél egyenesen szabályellenes acélbetétes bakancs nélkül munkába állni, hiszen a cégvezetők tisztában vannak vele, hogy sosem lehet tudni, mikor következik be a baj, ezért azt jó elkerülni és a lehető legprofibb módon kiiktatni. Az acélbetétes bakancs számtalan helyről megvehető, de akinek fontos az alacsony ár, nem szalaszthatja el az www.iparimunkavedelem.hu oldalának lehetőségeit.