A woocommerce használata

A woocommerce remek dolog
A woocommerce remek dolog

Számtalan lehetőség és segítség áll a rendelkezésünkre, amikor egy webáruházat szeretnénk létrehozni. A woocommerce az egyik ilyen alkalmazás, aminek a segítségével könnyen szerkeszthetünk egy webshopot. Ez a program igen népszerű a weboldal készítők körében, mert leegyszerűsíti a munkamenetet.

Ennek az alkalmazásnak van ingyenes és fizetős változata is. Természetesen a fizetős változat lehetővé teszi, hogy egy szuper webáruházat hozzunk létre, minden szükséges információt és extrát tehetünk bele, de az ingyenes változattal is összehozható egy egyszerűbb oldal.

A woocommerce használata során, világos leírást kapunk minden beállításról, minden lépésről. Az értékesíteni kívánt termékeket is nagyon egyszerűen feltölthetjük, mivel erre adottak a külön dobozok, mellettük leírás résszel, ahová beírhatjuk az információkat a termékről. Különböző kedvezmények és akciók bevezetését is lehetővé teszi ez a program, például a több termék esetén vásárolt kedvezmények opciót is könnyedén megszerkeszthetjük.