A túraszandál légáteresztő kvalitása

Túraszandál a melegebb napokra
Túraszandál a melegebb napokra

Eljött végre a tavasz és már csak nagyon keveset kell várni, amíg a nyári meleg is megérkezik. Az igazán elszántak nem várnak nyárig, hiszen már áprilisban előkerül a túraszandál és hamar elkezdik a túraszezont.

Ez nem is meglepő, mivel ilyenkor, amikor felébred a természet, kivirágoznak a fák és csiripelnek a madarak, mindenképp érdekes meglátogatni a természet által kínált egyedi látnivalókat, csodákat. Nem kell nyárig várni azoknak, akik a tavaszi kincseket szeretnék feltérképezni.

Magyarország egyedi módon biztosítja a tavaszt, a fekvésének köszönhetően, ugyanis teljes mértékben ki lehet élvezni ezt az élettel teli időszakot. A túrázók ezt tudják és korán nekivágnak a nagyobb hegyeknek, kisebb domboknak, egyedi túráknak.

Ilyenkor már a túraszandál is előkerül, ami sokkal kényelmesebb és könnyebb viselet mint a bakancs. Természetesen légáteresztő is, ezért a láb egyértelműen megízleli a tavaszi szellőt és friss, illatos levegőt, amit a fák virágzó csodája biztosít. A tavaszi túra egyszerűen lenyűgöző.