A Tenkesh kinek ajánlott?

Tenkesh
Tenkesh
Tenkesh

Számtalan eltérő lelki betegség létezik, amelyek közül a skizofréniát ugyan sokan ismerik nagyvonalakban, hírből, mégsem tudnak róla sok konkrétumot. A Tenkesh nevet kapta az a honlap, ami számtalan hasznos információval, legfőképpen azonban személyes vallomással nyugtatja meg a betegség miatt izguló, vagy csak egyszerűen érdeklődő közönséget.

A Tenkesh egy olyan oldal kíván lenni, ahol egy fiatalember személyes történetének bemutatásán keresztül nyerhetünk betekintést ebbe a roppant összetett betegségbe. Sokakat érdekel a téma és semmiképpen nem kell ahhoz lelki betegnek lenni, hogy betekintést nyerjünk a folyamatokba. Vannak, akiket egyszerűen izgat a misztikum, ami körüllengi a témát, de akár személyesen vagy átvitt vonatkozásban is érintett lehet az olvasó. A Tenkesh szinonima az őszinte, személyes, mégis objektív információk összegyűjtésére, ami remélhetőleg támpontot és erőt ad a lelki betegségekkel küzdőknek.

Számtalan referencia, videó, cikk található a Tenkesh hasábjain, amelyek a televízióban vagy a média egyéb fórumain kaptak helyet a múltban, most azonban a legfontosabb megszólalások egy helyen áttekinthetőek. Mivel roppant nagy tömeget érint maga a skizofrénia és a többi hasonló lelki betegség, van létjogosultsága a témának. A fiatalember, aki a Tenkesh név alatt bemutatkozik, egy könyv formájában is összegyűjtötte és papírra vetette a személyes élményeit, tapasztalatait, mivel nem titkolt célja a segítségnyújtás, hogy mások is építhessenek az általa összegyűjtött gondolatokra.

A Tenkesh nem csupán a weboldal címét jelenti, ahol megrendelhető a könyv és az említett információk összegyűjthetőek, de magát a kiadót is ezen a néven lehet megismerni, ami fizikai formát biztosított a történetnek. Hiánypótló szerzeményről van szó és ha valakit kicsit is érdekel a téma, mindenképpen ajánlatos beszerezni egy példányt belőle. A tanácsok és javaslatok, amelyek megfogalmazásra kerülnek a könyvben és a honlapon, természetesen nem csupán skizofrénia esetén alkalmazhatóak.