A rágcsálóriasztó az egész házat védelem alatt tartja

Ultrahangos rágcsálóriasztó
Ultrahangos rágcsálóriasztó

Mióta világ a világ, a rágcsálók szívesen fészkelik be magunkat meleg otthonaink zegzugos részeibe, ami még nem is lenne baj, de a kár és a piszok, amit maguk után hagynak, az annál inkább. Ezért már a kezdetektől fogva különböző technikákat alkalmaztak a kiirtásukra, befogásukra illetve elriasztásukra.

Az ultrahangos rágcsálóriasztó a jelenlegi legmodernebb változat, ami nem az állatok elpusztítását, kiirtását célozza meg, csupán távol tartja őket. Az ultrahangos rágcsálóriasztó hangja számunkra nem hallható frekvencián mozog, de az állatok számára annál zavaróbb.

Amint meghallják, már fordulnak is meg, így nem kell félnünk, hogy megtámadják a kamrát, pincét vagy padlást. Sőt, egyes rágcsálóriasztó változatok a szabadba is kihelyezhetőek, így az erkély, terasz közeléből is elijeszthetjük a finomságokra vágyó vendégeket.

Ha szeretné mindig biztonságban tudni otthonhonát az apró, de annál kártékonyabb fogacskáktól és a az egészségre káros piszoktól, akkor szerezze be Ön is az ultrahangos rágcsálóriasztó változatok valamelyikét a www.kartevoelriasztas.hu webáruház révén!