A NordicTrack futópad az Ön otthonában is elfér

A NordicTrack futópad közkedvelt
A NordicTrack futópad közkedvelt

A fitneszgépek nagy népszerűségnek örvendenek a társadalomban, hiszen ezek a nagyszerű berendezések képesek látszólagosan is formálni az Ön alakját. A NordicTrack futópad rendszeres használata mellett kifejezetten sok kalóriát lehet elégetni, így a téli időszakban sem kell hanyagolnia a sportolást.

Természetesen ennek a márkának is többféle típusa létezik, amelyeknek nem tudása, hanem leginkább teherbírása változó. A NordicTrack futópad igazán modern berendezés, mert a futófelület keménysége személyre szabható, továbbá a kijelzőn levő adatok leolvasása sem jelent problémát.

Az amerikaiak körében ez a márka óriási sikernek örvend, hiszen ebben az országban ez a legnagyobb futópadgyártó vállalat. A NordicTrack futópad igazi minőségi és maximálisan megbízható termék. Az erős motornak köszönhetően akár 18 km/órás sebességű futás is elérhető vele, ami hatalmas fejlődésnek számít az évekkel ezelőtti szerkezetekkel szemben. A NordicTrack futópad motorja 2,5 lóerős, azonban egyedülállóan csendes, ezért is alkalmas otthoni használatra.