A lemezes hőcserélő minimális hátránya

Lemezes hőcserélő
Lemezes hőcserélő

Ahhoz, hogy egy összetett, minőségi geotermikus rendszer jól működjön, számtalan profi alkotóelemre van szüksége. Semmiképp sem hagyható ki a nívós lemezes hőcserélő, amelyik teljes mértékben hozzájárul a gondmentes, zavartalan és éveken át tartó működéshez.

Ez a modell garantálja a leghatékonyabb, leggyorsabb hőátadást a rétegvíz és a tiszta víz között. A profizmus mellett a vásárlók egy hátránnyal is kell számoljanak. A lemezes hőcserélők egyik negatívuma a korlátozott hőmérséklettűrés. Ezáltal a szerkezet legfeljebb 130-150 °C-ot bír ki.

Azonban a komplexebb tömítések a hőmérséklettűrés folyamatos növeléséhez és javulásához vezetnek. Rengeteg egyedi tömítés típust lehet alkalmazni, amelyek közül talán az azbeszt bizonyul a leghatékonyabbnak. Mindenesetre nem árt tudni, hogy ez káros lehet az egészségre. Honnan érdemes tehát beszerezi a profi lemezes hőcserélő tartozékot? A kellék biztos forrását jelenti a http://www.f2komplex.hu/termekeink/120-kalorifer-hocserelo-batteria-lemezes-hocserelo oldal.