A különlegességet nyújtó ékszer gravírozás

Ékszer gravírozás pontosan
Ékszer gravírozás pontosan

Ékszert ajándékozni soha nem megy ki a divatból, még mindig kellemes meglepetést tud okozni, azonban ezt még lehet fokozni. Ékszer gravírozás által, még különlegesebbé teheti az ajándékozni szánt dolgot. Szinte bármit fel lehet tüntetni gravírozás segítségével, természetesen az adott felület méretétől függően.

A kőtípus sem okozhat akadályt, a féldrágakőtől a gyémántig, mindre lehet feliratot készíteni. Ajándékozza meg párját egy szép karórával, aminek háttámláján saját keresztnevük szerepelhet, egy kedves, rövid szöveg, vagy bármilyen felirat.

Népszerű a friss házasok körében, hogy esküvőjük időpontjának dátumát gravíroztatják karikagyűrűjük belső részébe, ezzel is szimbolizálva a felejthetetlen napot és szerelmük pecsétjének zálogát. Felsorolhatnánk az összes ékszert amire díszítések kerülhetnek, hiszen valóban különleges ötletek is megoldhatóak általa. A lézeres ékszer gravírozás alatt azonban nemcsak egy szó vagy szöveg feltüntetését lehet érteni, mivel az ékszer elkészítésében, tulajdonképpen a kivágásában is hatékony szerepet játszik.