A köröm sablon helyes használata

Köröm sablon

Szeretne igazán szép manikűrt készíteni? A rutinosabb körömépítők már tudják, hogy mennyire fontos a köröm sablon helyes használata.

Sokan használnak porcelán vagy zselé alapú megoldásokat arra, hogy a saját vagy vendégeik természetes körmét meghosszabbítsák. Esztétikus, sokáig fent marad és csak pár hetente kell vele egy-két órát foglalkozni, így tökéletes megoldás. Viszont ahhoz, hogy ez tényleg így legyen, nagyon fontos, hogy megfelelően elsajátítsa az alapokat. A köröm sablon felhelyezése előtt, mindig meg kell rövidíteni a szabadszéli részeket, ezután következhet a felhelyezés. Biztos kézzel kell felragasztani, ügyelve arra, hogy szimmetrikusan kerüljön fel. A mintán lévő vonalak segítenek a helyes felrakásban.

A vízszintes vonalak az egyenes felhelyezést biztosítják, a függőlegesek pedig abban, hogy párhuzamosan legyen kialakítva a körömvonal. A köröm sablon is széles választékban elérhető, így építsen stillettot, orosz mandulát, esetleg balerinát, biztosan megtalálja az elképzelésének megfelelőt.