A kényelmet is garantálja a Synology NAS

Synology NAS
Synology NAS

Napjainkban az okostelefonok, táblagépek és egyéb ilyen jellegű kütyük mindenképp garantálják a gyorsaságot, hatékonyságot és mobil jelleget. Egyetlen tényező, amiben alulmaradnak, a tárhely. Szerencsére ez korrigálható a Synology NAS terméknek köszönhetően, amelyik manapság a fent említett eszközök egyik legfontosabb társa lehet.

Ezen berendezéseken rengeteg minden elfér, legyen szó a príma minőségű filmekről, a sok helyet foglaló, több ezer fényképről vagy egyéb dokumentumokról. A kifogástalan tárhely mellett mindenképp adott a biztonság, ugyanis itt nincsenek jelszavak, és ezeket feltörni sem lehet úgy, mint a nyilvános felhőszolgáltatásokat, akárcsak a Google Drive-t vagy az Amazon S3 típust.

A pozitívumokat tekintve mindenképp említést érdemel a Synology NAS tekintetében a kényelem is. Ezen szerkezetnél abszolút igaz, hogy a tárolt filmeket temérdek igen elterjedt médialejátszó, illetve a Smart TV típus is képes megjeleníteni. Sőt, az IPod, IPad és IPhone tulajdonosok a beépített iTunes médiaszervert is gondmentesen alkalmazhatják.