A hair transplant clinic férfi páciensei

Hair transplant clinic

Régen elmúltak már azok az idők, amikor kínosnak számított, ha egy férfi törődött a kinézetével. Napjainkban ez már alapkövetelménynek számít, hiszen több kutatás is kimutatta, hogy az ápolt és szép emberek nagyobb sikereket érhetnek el az életben.

A hair transplant clinic elsősorban azoknak az uraknak szeretne segítséget nyújtani, akiknek megritkult a hajkoronájuk. Az orvosok egy néhány órás beavatkozással képesek újjá varázsolni a frizurájukat.

A hajszálakat átültetik az egyik helyről a másikra, ezért végre eltűnnek a kopasz foltok. A hair transplant clinic természetesen helyi érzéstelenítéssel dolgozik, tehát nem fáj a beavatkozás.

A műtétet követően, csupán húzódást és érzékenységet fognak tapasztalni. Csak egy napot kell hiányozniuk a munkahelyükről a hajbeültetés érdekében. Előtte részt kell venniük egy konzultáción, ahol az orvosok állapotfelmérést tartanak és elmondják, hogy milyen eredményekre lehet számítani. A hair transplant clinic korrekt árakkal dolgozik, ezért megéri időpontot kérni.