A Cadillac Escalade technológiai fejlődése

Cadillac escalade
Cadillac escalade

A legújabb izomautó modellnél számos fejlesztést vezettek be, üzemanyag, hatékonyság terén egyaránt. Úgy lett megalkotva, hogyha az útviszonyok, körülmények azt igénylik, akkor csak 4 hengert használ a működéshez a 8 helyett, mind a beépített elektromosság, mind a hangfelismerő terén.

A Cadillac Escalade tavalyi megjelenése, luxusával és alacsonyabb súlyával felülmúlta elődjét. A zajt a jelenlegi technológiáknak köszönhetően minimálisra csökkentették. Kívülről a vázban több alumíniumot, belül pedig egy különleges akusztikai megoldást használtak. Amint említésre került, a luxus jelentős szerepet kapott ennél a modellnél, ami az alábbiakban mutatkozik meg.

A fejnek és a lábnak sokkal nagyobb helyet biztosítottak benne, még úgy is, hogy 8 személy kényelmesen utazhasson benne, de fontos szerepet kapott a valódi bőrborítás, aminek kidolgozása igényes, minőségi élményt nyújt. Amennyiben a Cadillac Escalade igénybe vételekor nem kerül kihasználásra a maximális számú ülés, úgy az utolsó sor lecsukható, így a csomagtartó jelentősen megnő.